Pugna Book - Aryz – Agpograf Impressors
17527
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17527,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Pugna Book Aryz
  • Binding Pugna Book Aryz
  • Stamping Pugna Book Aryz
  • Silk-screen Pugna Book Aryz
  • Flyleaf Pugna Book Aryz
  • Printing Pugna Book Aryz
  • Livre Pugna Aryz
  • Libro Pugna Aryz

Pugna Book

Aryz

Després de la publicació d’OUTDOORS (2018), Aryz posa de nou un peu al món editorial amb PUGNA. L’artista català recull en aquest segon llibre les exposicions realitzades durant l’any 2019 a França. La lluita i la confrontació ideològica són les temàtiques que exploren les seves darreres creacions, que són exposades en escenaris tan singulars com l’església Saint-Merry de París, el temple de Saint-Éloi de Rouen i el Museu de Belles Arts de Nancy.

 

Oficina 200Bis fa una tasca sublim en la producció gràfica del llibre. La seva sensibilitat i expertesa en el sector de la indústria gràfica fan del projecte una creació única.

 

PUGNA BOOK compta amb una enquadernació a l’holandesa, amb tapa dura cosida folrada amb Skivertex Vicuana de Winter Company i el llom en tela vermella Assuan de Guarrocasas serigrafiada. La coberta s’acaba amb una estampació de color negre. Les 176 pàgines interiors van impreses sobre el paper Creator Vol de 150 grams.

 

Sens dubte, PUGNA és un objecte d’exposició. La feina de producció i impressió és exquisida, però el que realment atorga exclusivitat al llibre són els textos, fruit de la col·laboració de diversos experts del món de l’art: Nicolas Couturieux, comissari i productor, Stéphanie Lemoine, historiadora de l’art i periodista, Susana Gàllego, comissària principal i directora del Musée des Beaux Arts de Nancy, i Guillaume Laserre, crític d’art independent i comissari d’exposicions.

Especificacions

Format

20 x 24,5 cm

 

Paper

Coberta: Folre mixt, amb Skirventex Vicuana de Winter Company i llom en tela vermella Assuan de Guarro Casas

Guardes: Cartulina Inuro Ecarlata 185 g de Unión Papelera

Interior 176 pàgines: Creator vol 150 g de Torras Papel

 

Impressió

4+4 tintes LED UV

 

Enquadernació

Enquadernació a l’holandesa

Tapa dura mixta cosida amb fil, cartró de 3 mm

Cinta de punt i capçades vermelles.

 

Acabats

Folre amb stamping negre mat

Serigrafia al llom en tela

Category
Catàleg d'exposició
Tags
Capçades, Guardes, Tapa dura, Estampació, Serigrafia