John Lennon i Yoko Ono - Mosquito Books – Agpograf Impressors
17571
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17571,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Mosquito Books John Lennon Yoko Ono
  • Impresion John Lennon Yoko Ono Mosquito
  • Illustration John Lennon Yoko Ono
  • Libro John Lennon Yoko Ono
  • Book John Lennon Yoko Ono
  • Tintas LED UV John Lennon Yoko Ono
  • Tapa dura enquadernación John Lennon Yoko Ono

John Lennon i Yoko Ono

Mosquito Books

Amb un llegat que resisteix al pas del temps, John Lennon és molt més que un músic icònic. La seva música va transcendir fronteres, i algunes de les seves cançons s’han convertit en himnes de la humanitat. Juntament amb Paul McCartney va liderar The Beatles, una revolució musical que va conquistar el món amb la seva estètica pop i les seves cançons universals. John es va enamorar de Yoko Ono, una artista plàstica especialista en muntatges transgressors, i tots dos es van convertir en militants de la pau, la llibertat i l’harmonia mundial. Les seves protestes contra la guerra de Vietnam són encara recordades.

 

Mosquito Books edita aquest nou exemplar de la col·lecció DÚO, la qual rendeix homenatge a parelles de talents i a la màgia de la seva complementarietat. El volum desborda caràcter gràcies a les il·lustracions a doble pàgina de Carmen Casado i els textos de Francesca Ferretti de Blonay. Un llibre il·lustrat que guarda l’essència de Mosquito, amb un relat divulgatiu i entenedor per a un públic de totes les edats.

 

La impressió s’ha realitzat amb trama estocàstica i tintes LED UV, i l’enquadernació amb tapa dura cosida compta amb materials amb certificació FSC.

Especificacions

Format

18,9 x 26,1 cm

 

Paper

Coberta: Estucat semimat 135 g

Interior 40 pàgines: Offset blanc 160 g

 

Impressió

Trama estocàstica i tintes LED UV

 

Enquadernació

Tapa dura cosida amb materials certificats FSC

Category
Llibres
Tags
Tapa dura, LED UV