Impremta sostenible i amb compromís mediambiental
3324
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3324,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Impressió sostenible

Impressió sostenible

Agpograf som una impremta sostenible i amb compromís mediambiental. Treballem dia a dia per millorar i oferir una impressió més sostenible.

CERTIFICACIONS

PEFC (Caring for our forests globally)

Aquesta etiqueta neix el 1999 a partir de la iniciativa dels propietaris forestals de sis països europeus. En cooperació amb la indústria del paper, associacions ecologistes, científics, clients i propietaris forestals privats, es va acordar crear un sistema de certificació sota la bandera del Consell PEFC. També varen establir gestionar la sostenibilitat forestal. L’etiqueta PEFC garanteix que la fusta utilitzada per a la producció del paper prové de boscos/selves gestionades de forma sostenible i tenint en compte la responsabilitat social. (www.pefc.org)

 

Descarregueu el certificat en PDF

FSC® (Forest Stewardship Council®)

Aquesta etiqueta indica que el paper està produït amb fusta d’un bosc gestionat de forma responsable. FSC® significa Forest Stewardship Council®, una organització sense ànim de lucre internacional que vol potenciar i millorar la gestió forestal responsable per tot el planeta. Només quan la gestió forestal i la cadena de distribució compleixen els requeriments marcats pel FSC®, podran els productors de fusta i proveïdors de paper utilitzar el logotip FSC®. Aquesta organització realitza inspeccions per a la comprovació dels processos amb l’ajuda d’organismes independents. (www.fsc.org)

 

Descarregueu el certificat en PDF

ISO 14001:2015

Tenim la certificació ISO 14001:2015 des del 2013, aquesta norma avala un Sistema de Gestió Ambiental (SGA) efectiu i mundialment reconegut. Està dissenyada per a conseguir un equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció dels impactes en el medi ambient.

 

Descarregueu l’arxiu ISO 14001:2015 en format PDF

ISO 9001:2015

Tenim la certificació ISO 9001:2015 des del 2007, que avala la nostra capacitat d’organització interna i garanteix una qualitat constant als nostres clients.

 

Descarregueu l’arxiu ISO 9001:2015 en format PDF

Bones pràctiques ambientals

Estem adherits al programa BONES PRÀCTIQUES AMBIENTALS que el Centre de Difusió Tecnològica de la Indústria i la Comunicació Gràfica ha establert per homologar els nostres processos industrials a les normes mediambientals que la U.E. aconsella d’aplicar a les indústries gràfiques.

Descarregueu el certificat en PDF

Registre Sanitari d'Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya
Registre d'empremta de carboni, compensació i projectes d'absorció de CO2
Ecoedició

Estem adherits com socis col·laboradors de l’INSTITUT D’ECOEDICIÓ, una entitat compromesa a promoure, difondre i verificar la sostenibilitat ambiental en el món dels llibres a Catalunya. La seva missió principal és l’ecoedició: una perspectiva innovadora per la publicació sostenible que es basa en calcular, minimitzar i comunicar l’impacte ambiental dels llibres.

 

Quan ecoeditem, publiquem sota estrictes criteris de protecció del medi ambient que es tradueixen en l’aplicació d’una sèrie de bones pràctiques. Gràcies a l’ecoedició, s’obren les portes a una manera renovada i conscient de produir i compartir coneixement.

Tots els nostres productes estan disponibles amb certificació FSC® o PEFC sota petició.

Consulta la nostra Política de Qualitat i Medi Ambient

VOLS IMPRIMIR DE FORMA SOSTENIBLE?

CONTACTA AMB NOSALTRES