Natura Il·lustrada - La Caixa – Agpograf Impressors
17054
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17054,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Natura Il·lustrada

La Caixa

Podem considerar el dibuix científic una obra d’art? “Natura Il·lustrada. Quan l’art i la ciència es troben” planteja la conjunció d’aquests dos camps tan antagònics a través de l’exploració de les il·lustracions científiques i la seva evolució al llarg de la història.

 

La Caixa juntament amb l’Editorial Tenov ens porten aquesta brillant publicació dissenyada per Joana Teixidor i Carles Murillo. A Agpograf ens hem cuidat de la impressió i la enquadernació, unes tasques decisives per aconseguir la presència i l’aspecte prèmium del llibre.

 

El repte en la impressió recau en reproduir les il·lustracions amb tot detall i màxima fidelitat. És per això que s’ha optat per combinar la impressió tradicional i la tecnologia LED UVI en funció dels requeriments. Cal destacar també la tria de materials en la producció, que fa possible un resultat robust i amb diversitat de textures.

 

A la feina d’enquadernació se li suma la confecció de la capsa tipus cloïssa que protegeix el llibre. Tant la capsa com la tapa dura del llibre van folrades amb tela impresa i integren un relleu sec decorat amb un stamping d’or. El conjunt s’entrega dins d’una caixa unitària encunyada i serigrafiada.

Especificacions

Elements

Caixa unitària

Capsa tipus cloïssa

Llibre de 224 pàgines

 

Papers

Caixa: Microcanal blanc 2 cares d’Ondulados del Llobregat

Capsa i cobertes: Tela Wicotex Brillianta color verd de Winter Company

Guardes: Popset Cactus 170 g d’Unión Papelera

Interior: Estucat semimat 150 g d’Unión Papelera

 

Impressió

Impressió tradicional + LED UVI

 

Enquadernació

Tapa dura cosida

 

Acabats

Caixa: Encunyada i impresa amb serigrafia

Capsa: Folrada amb tela i cartó Bigris de 3 mm. Relleu sec i stamping d’or

Llibre: Folrat amb tela i cartó Bigris de 3 mm. Llom pla, relleu sec i stamping d’or

Impressió en 3 idiomes

Category
Llibres, Editorial
Tags
Enquadernació tapa dura, Folre, Òfset tradicional, Relleu sec, Estampació, LED UV, Serigrafia