La Mirada Oblicua - José Luis Merino – Agpograf Impressors
17156
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17156,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

La Mirada Oblicua

José Luis Merino

La Mirada Oblicua és un projecte amb un profund rerefons emocional. És un llibre il·lustrat, en forma de baralla de cartes, que narra de forma fragmentada i amb un to de somni un procés personal:

 

“I aquesta és la història de com vaig aprendre a recuperar la llum després d’una malaltia crònica que em va cegar les retines i de com la il·lustració es va convertir en medicina i refugi.” José Luis Merino, il·lustrador i artista visual.

 

Merino comparteix amb nosaltres el procés de superació del dol que li va comportar la malaltia ocular, essent un artista visual. Les conseqüències que aquest fet van causar a la seva vida en l’àmbit quotidià, laboral i emocional, algunes d’elles de manera permanent, són les que aquestes imatges van contribuir a alleugerar.

 

El projecte està impulsat per l’il·lustrador José Luís Merino juntament amb la visió del director creatiu Iñigo Jerez i el disseny d’Extra Estudio. L’equip ha fet una feina excepcional trobant la manera de materialitzar aquest relat en un producte extraordinari, un llibre que no sembla un llibre, una baralla sense utilitat.

 

La baralla està composta de 40 cartes il·lustrades impreses amb quatricromia i un Pantone i va acompanyada d’un llibret que narra els diferents moments d’aquest procés de dol d’una manera més col·loquial. El conjunt va recollit dins una capsa de paper Sirio Color Turchese de Fedrigoni Paper amb stamping d’or i relleu sec.

Especificacions

Components

40 cartes

Llibret explicatiu

Capsa

 

Paper 

Cartes: Cartolina gràfica 2c 300 g

Capsa: Sirio Color Turchese de Fedrigoni Paper

 

Impressió 

Cartes: Òffset convencional a 4+1 (CMYK + Pantone) + Vernís acrílic

Capsa: LED UV a 2 tintes

 

Acabats

Estampació en or i relleu sec a la capsa

Category
Llibrets
Tags
Vernís acrílic, Relleu sec, Tintes Pantone, Estampació, Offset convencional, LED UV