Agora Coordinates - Tuvatextil – Agpograf Impressors
17015
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17015,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Agora Coordinates

Tuvatextil

Agora Coordinates és molt més que un catàleg. Ens descriu que els colors s’han d’entendre com creacions culturals subjectives que poden traçar les coordenades d’un somni, i que tot gran disseny comença amb una història encara millor.

 

Tuvatextil és una de les marques tèxtils espanyoles de referència en teixits especialitzats per exterior i interior. A través d’aquesta publicació presenta la col·lecció “Agora”, formada pels seus teixits decoratius d’alta gamma.

 

Amb el disseny d’Andrea Dragomir i Alessia Valente, i amb Agpograf cuidant cada detall en la producció i la impressió, el resultat és únic. 120 pàgines impreses amb LED UVI decorades amb una doble coberta. La primera coberta s’imprimeix amb la precisió de la Speedmaster XL 106 de Heidelberg sobre Arena Smooth de Fedrigoni Paper. La segona, acabada amb un relleu sec i un encuny que ressegueix un traç orgànic, va impresa sobre Constellation Snow Tela, un paper de Fedrigoni que imita la textura d’un teixit.

Especificacions

Paginació

120 pàgines, 1a coberta i 2a coberta

 

Paper

2a coberta: Constellation Snow Tela Fine 350 g de Fedrigoni Paper

1a coberta: Arena Natural Smooth 350 g de Fedrigoni Paper

Interior: Arena Natural Smooth 120 g de Fedrigoni Paper

 

Impressió

2a coberta: LED UVI

1a coberta: Speedmaster XL 106

Interior: LED UVI

 

Enquadernació

Rústica cosida

 

Acabats

2a coberta encunyada i contracolada al llom de la primera

Relleu sec a la 2a coberta i contracoberta

Category
Catàlegs corporatius
Tags
Relleu sec, Enquadernació rústica cosida, Encuny, LED UV