The Boss is Here – Rafael Arocha – Agpograf Impressors
16737
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16737,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

The Boss is Here

Rafael Arocha

Rafael Arocha és un fotògraf canari que explora, a través de la fotografia, la capacitat de les imatges com un instrument evocador.

 

The Boss is Here és el nou projecte d’Arocha, un fotollibre autoeditat en el qual utilitza la comunicació no verbal per a revelar els poders que ens condicionen i controlen. En paraules del propi autor:

 

“… un estudi obsessiu de l’expressió corporal que mostra com les relacions humanes s’organitzen en sistemes de control basades en la submissió i l’aparença dels quals no és sempre visible. Estructures, com pot ser la del propi llibre, que des de certa invisibilitat utilitzen la seva capacitat de poder i control condicionant les nostres pautes de comportament.”

 

Començant per l’autoedició, passant per la feina de Kentaro Terajima en el disseny editorial, seguint amb la publicació a mans de Margullo Books i acabant amb la impressió a càrrec d’Agpograf. Totes aquestes mans el converteixen en un projecte únic i, evidentment, ple de singularitats:

 

Les cobertes de cada exemplar, impreses sobre plafons Sirio Color de Fedrigoni Paper, estan personalitzades a mà pel propi autor. També en destaca l’enquadernació “japonesa”, amb díptics amb el frontal sense tallar i relligats amb cargols metàl·lics que permeten que el llibre sigui desmuntable.

 

I és una satisfacció poder acollir un projecte d’aquestes característiques als nostres tallers on, finalment, es produeix la màgia per fer-lo realitat.

Especificacions

Format

17 x 24 cm

 

Paper

Cobertes (plafons): Siro Color Black/Black de 480 g de Fedrigoni Paper

Interior: Coral Book Natural 1.2 de 80 g

 

Impressió

Coberta i contra: a 1 tinta blanca UV LED

Interior: a 1 tinta negra

 

Enquadernació

Enquadernació “japonesa”: díptics amb el frontal sense tallar, relligats amb 3 cargols metàl·lics.

Category
Fotografia
Tags
LED UV, Fresat a la japonesa