Conversations about work - Andreu World – Agpograf Impressors
6254
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6254,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Conversations about work

Andreu World

Andreu World és una empresa valenciana especialitzada en el disseny de cadires i taules per espais de treball, habitatges, hotels i restaurants.

 

Líders a nivell internacional, Andreu World, es caracteritza pels seus dissenys contemporanis d’avantguarda amb la fusta com a eix central i l’ús de materials sostenibles per a l’elaboració del mobiliari.

 

El llibre ‘Conversations about work’ que hem tingut el plaer de produir, porten el lector a explorar el futur del treball creatiu a partir de la reflexió i l’experiència de vuit dissenyadors.

 

El llibre està format de vuit estudis de casos individuals, però al mateix temps, els lectors poden seguir la narrativa mentre examinen les estratègies de treball, visions personals i processos creatius de cada un dels experts.

 

Llibre imprès a l’interior amb paper Arena Bulk de 80 gr. de Fedrigoni Papers amb encartaments de díptics amb Materica Color de 350 gr. Estampació negra a la coberta amb solapes i enquadernació Otabind.

Especificacions

Producció gràfica
Oficina 200bis

Format
22,5 x 27,0 cm.

Papers
Coberta
Materica Color de 350 g. (Fedrigoni Papers) amb estampació en negra

 

Interior
Arena Bulk de 80g. (Fedrigoni Papers)

 

Encartaments
Materica Color de 350 g. (Fedrigoni Papers)

Enquadernació
Otabind

Acabats
Estampació en negra a la coberta i la contracoberta

Category
Llibres, Editorial
Tags
Solapes, Encartament, Otabind, Estampació