L'Odissée sensorielle: Retours d'exploration - Muséum National d'Histoire Naturelle i Sensory Odyssey – Agpograf Impressors
6214
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6214,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

L’Odissée sensorielle: Retours d’exploration

Muséum National d’Histoire Naturelle i Sensory Odyssey

L’Odissée sensorielle – Retours d’exploration convida a emprendre un llarg viatge per conèixer els entorns naturals i les espècies que habiten al nostre planeta.

 

Aquest catàleg d’exposició acompanya els vuit entorns naturals de l’exposició del Muséum National d’Histoire Naturelle juntament amb Sensory Odyssey, que traslladen al visitant pels aires i els mars, creua els llacs salats de la sabana africana fins al Cercle Polar Àrtic, passant per la selva, les profunditats del sòl i els esculls de corall.

 

Una odissea sensorial que ofereix una experiència única on trobar-se amb moltes espècies de plantes, animals, bacteris o fongs, i que permet obrir-se a àmplies reflexions sobre el conjunt del món viu.

 

Un catàleg enquadernat en rústica cosida amb solapes i sobrecoberta.

 

Imprès sobre paper Munken Print Cream 1.5 de 300 g. a la coberta, impresa a una tinta Pantone i estampació. Interior imprès també amb Munken Print Cream 1.5, en aquest cas de 150 g. i imprès amb CMYK i una tinta Pantone. Per a la sobrecoberta s’ha utiltizat el paper Splendorlux LW de 100 g. imprès a 4 + 0 i acabat amb vernís acrílic mate.

Especificacions

Format
15,7 x 22,7 cm

Papers
Coberta
Munken Print Cream 1.5 de 300 g. (Artic Paper) imprès amb una tinta Pantone i estampació

 

Interior
Munken Print Cream 1.5 de 150 g. (Artic Paper) imprès amb CMYK i una tinta Pantone

 

Sobrecoberta
Splendorlux LW de 100 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 0 i acabat amb vernís acrílic mate

Enquadernació
Rústica cosida

Acabats
Estampació a la coberta i contracoberta
Vernís acrílic mate a la sobrecoberta

Category
Catàleg d'exposició
Tags
Enquadernació rústica cosida, Vernís acrílic mate, Sobrecoberta, Tintes Pantone, Estampació