Al jardí de l’Antonio - Immaculada Gibert – Agpograf Impressors
6180
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6180,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Al jardí de l’Antonio

Immaculada Gibert

L’Immaculada Gibert és una joiera inquieta i molt sensible que treballa amb metalls com l’or i la plata, però també empra altres materials com l’os o la fusta.

 

La joiera dissenya peces carregades de sentiment i, encuriosida, va voler descobrir que li passava als materials que fa servir en la confecció de les seves peces si aquestes s’enterraven sota d’un arbre. En la recerca d’un espai, l’Imma es va creuar amb l’Antoni i el seu jardí, i aquests van acceptar el repte.

 

Aquest llibre autoeditat és el resultat d’enterrar duran un temps les planxes llises de diferents aliatges sota els arbres que l’Antonio cuidava en el seu Jardí a la població de Bonastre. El llibre també serveix d’homenatge a l’Antonio que va morir abans de poder veure acabat el projecte.

Disseny
Victòria Garrido

Especificacions

Format
22 x 18 cm

Papers
Coberta
Old Mill de 300 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 4

 

Interior
Old Mill de 150 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 4

Enquadernació
Rústica cosida

Category
Llibres
Tags
Rústica cosida, HP Indigo