Aflote - Foundawtion – Agpograf Impressors
6165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6165,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Aflote. Un tap de suro per una vida digna.

Foundawtion

Foundawtion és una organització sense ànim de lucre, creada per l’estudi d’arquitectura dawoffice, que actua en diferents àmbits pel desenvolupament social i mediambiental en les zones més desafavorides.

 

Entre les múltiples accions de l’organització podem trobar-hi Aflote, un projecte que sorgeix amb l’objectiu d’ajudar a la integració social i reduir l’impacte mediambiental.

 

Mitjançant el reciclatge dels taps de suro recollits en restaurants de Barcelona, la fundació genera ocupació per a persones de col·lectius desfavorits per ajudar a fer que aquests puguin tenir una vida digna. El suro és convertit en diferents objectes que es posen a la venda i que es troben disponibles a la web. Us animem a visitar aflote.org per descobrir aquestes autèntiques peces de disseny.

 

El nostre compromís social és ferm i per aquest motiu hem volgut col·laborar en el projecte assumint el cost total de la producció de la revista. Perquè amb petites accions de cada un de nosaltres, podem contribuir a crear una societat sense desigualtats.

Identitat gràfica
Morillas

Direcció artística
Ramón Úbeda

Especificacions

Papers
16 pàgines en Munken Print White 1.5 de 150 g. (Antalis) imprès a 4 + 4 tintes
4 pàgines encartades en Munken Print White 1.5 de 90 g. (Antalis) imprès a 1+1 (Pantone Blau 072)

Enquadernació
Relligat amb dues grapes

Category
Revistes
Tags
Tintes Pantone, Enquadernació en grapa