Col·lecció de Clàssics - Editorial GG – Agpograf Impressors
6135
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6135,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Col·lecció de Clàssics

Editorial GG

L’Editorial GG és una editorial independent especialitzada en la cultura visual fundada per Gustau Gili i Roig l’any 1902 a Barcelona sota el nom d’Editorial Gustavo Gili.

 

Després de més de cent anys de trajectòria, l’editorial GG és actualment una referència internacional en els llibres d’art, arquitectura, disseny, creativitat i DIY.

 

Amb seus a Barcelona i Mèxic, l’editorial publica llibres en espanyol que distribueix arreu del planeta.

 

Entre els autors publicats s’hi poden trobar noms tan reconeguts com John Berger, Milton Glaser, Rem Koolhaas, Bruno Munari, Joan Fontcuberta, Ellen Lupton, Austin Kleon, Juhani Pallasmaa o Ernst Neufert.

 

L’Editorial GG treballa dia a dia per profunditzar en la cultura visual a partir de la pràctica creativa, la tècnica, la teoria i la crítica.

 

L’editorial ens ha confiat la impressió de la Col·lecció de Clàssics GG que inclou, entre d’altres, els llibres de Bruno Munari, Robert Venturi i Donis A. Dondis. Llibres impresos en òfset convencional i enquadernats en rústica cosida amb solapes. Els papers utilitzats per la col·lecció són el Munken Print White 1.5 a l’interior i el Brossulin XT per a la coberta i el punt de lectura inserit a l’interior.

Disseny de la col·lecció
Setanta

Impressió
Òfset convencional

Especificacions

Papers

Coberta
Brossulin XT de E/R05 Tela Bianco (Fedrigoni Papers)

 

Brossulin XT és una col·lecció papers blancs en relleu, ideals per a l’enquadernació i amb resistència al plegat. És especialment apreciat per les editorials de luxe per la seva alta qualitat i el valor afegit que aporta als llibres.

 

Interior
Munken Print White 1.5 de 100 g. (Antalis)

Enquadernació
Rústica cosida

Category
Llibres, Editorial
Tags
Rústica cosida, Offset convencional