Aux Pays des Rizières - Mosquito Books – Agpograf Impressors
17726
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17726,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Livre jeunesse Aux Pays de Rizières
  • Mosquito Books Aux Pays de Rizières
  • Gardes livre Aux Pays de Rizières
  • Myanmar livre Aux Pays de Rizières
  • Peninsule Indochinoise livre Aux Pays de Rizières
  • Cambodja livre Aux Pays de Rizières
  • Laos livre Aux Pays de Rizières

Aux Pays des Rizières

Mosquito Books

Entre l’Índia i la Xina es troba una península amb un clima tropical, paisatges màgics i civilitzacions mil·lenàries: La península indoxinesa. Més que un conte, Aux Pays des Rizières és un gran viatge ple de mil sorpreses, des de Tailàndia a Myanmar passant pel Cambotja, el Vietnam i el Laos. Una finestra oberta a la diversitat de cultures i la bellesa del món.

 

El llibre es fa realitat gràcies a l’editorial Mosquito Books, enguany reconeguda com la millor editorial infantil de l’any a Europa a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2024. Cada pàgina del conte captiva la mirada gràcies a les il·lustracions a doble pàgina de María Beorlegi i els textos de caràcter divulgatiu de Soledad Romero Marino aptes per a tots els públics.

 

Les reproduccions de les il·lustracions al paper són d’alta qualitat gràcies a la impressió amb trama estocàstica i l’ús de tintes LED UV. Per l’enquadernació de tapa dura cosida s’han emprat materials amb certificació FSC.

Especificacions

Format

35,5 x 28,5 cm

 

Paper

Coberta: Estucat semimat 135 g

Interior 40 pàgines: Offset blanc 160 g

 

Impressió

Trama estocàstica i tintes LED UV

 

Enquadernació

Tapa dura cosida amb materials certificats FSC

Category
Llibres
Tags
Tapa dura, LED UV