El Castell de Calonge. Arquitectura i Art - Ajuntament de Calonge i Sant Antoni – Agpograf Impressors
17684
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17684,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Josep Maria Esquius i Prat Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Enquadernació Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Stamping Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Fotografia Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Impressió Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Plànols Castell de Calonge Arquitectura i Art
  • Llibre Castell de Calonge Arquitectura i Art

El Castell de Calonge. Arquitectura i Art

Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

“Els carreus de les parets del castell de Calonge són els testimonis privilegiats de més de mil anys d’història. Des d’aquest punt estratègic, que en altres temps va servir per defensar i protegir el territori, avui en redescobrim els orígens per mitjà de la seva arquitectura en na aportació extraordinària a la historiografia local.” Josep M. Esquius i Prat

 

Esquius i Prat és arquitecte en l’especialitzat d’urbanisme i la seva activitat professional és molt extensa, comprenent tant obra pública com privada, redacció de plans directors i nombroses restauracions d’arquitectura històrica, una d’elles: el castell de Calonge.

 

El projecte del castell de Calonge va més enllà d’una senzilla restauració, és tot un treball d’investigació històrica. Amb l’impuls de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, neix la idea de fer-ne una publicació. Un llibre que dona a conèixer tota la documentació recollida en la recerca. Un volum de gran valor que analitza l’evolució arquitectònica al llarg de la història d’aquest edifici de manera didàctica i rigorosa.

 

El llibre, dissenyat i maquetat per Ignasi Torras i amb l’Oficina 200Bis a càrrec de la gestió del projecte, agafa forma al taller gràfic d’Agpograf. Per la impressió, s’empra la tecnologia LED UVI a quatre tintes sobre el paper Munken Kristal d’Union Papelera. Per l’enquadernació s’opta per una tapa dura a ras de taco, amb un un cartró de 3 mm i el llom en Icna Woods de Compte Grup que simula la fusta acabat amb un stamping negre ratllat, evocant als embigats instal·lats en la restauració del castell. L’interior va introduït amb unes guardes en Popset Negre d’Antalis i la coberta va folrada amb Geltex Seda Rioja de Guarro Casas, on destaca el títol i l’autor amb un stamping blanc, i la contracoberta va impresa en tinta blanca LED UVI.

Especificacions

Format

24 x 28 cm

 

Paper

Interior 168 pàgines: Munken Kristal 150 g d’Union Papelera

Guardes: Popset Negre 170 g d’Antalis

Folre coberta: Geltex Seda Rioja de Guarro Casas

Llom postís: Icna Woods 300 g Compte Grup

 

Impressió

LED UVI a 4+4

 

Enquadernació

Tapa dura a ras de taco

Cartró 3 mm

Llom símil fusta

 

Acabats

Folre amb stamping blanc i tinta blanca LED UVI

Llom postís amb stamping negre

Category
Documental
Tags
Tinta blanca, Enquadernació tapa dura, Folre, Estampació, LED UV