Catàleg Temporada 2023-24 - Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana – Agpograf Impressors
17823
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17823,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Emboss Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Cinta de punt Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Munken paper Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Agenda Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Programació Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Concerts Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Impremta Catàleg Palau de la Música Orfeo Català
  • Temporada 2023 2024 Catàleg Palau de la Música Orfeo Català

Catàleg Temporada 2023-24

Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana és una entitat privada que gestiona les activitats del Palau de la Música Catalana i els cors de l’Orfeó Català. Amb una línia de treball oberta i dinàmica, la Fundació ha demostrat sempre un compromís amb la societat catalana i l’enfortiment de la nostra cultura a través de l’excel·lència artística, promovent el cant coral i difonent el patrimoni cultural.

 

Des d’Agpograf hem col·laborat amb la fundació en la impressió del Catàleg de la Temporada 2023-2024. Aquest catàleg recull els concerts, esdeveniments i grans noms de la temporada, oferint una visió completa de la programació artística. El disseny del llibre és a càrrec de Clasebcn.com, un estudi de disseny i direcció creativa que posa la cultura com a eix central la creació de marques i el desenvolupament de comunicació visual. La gestió de la producció ha estat realitzada per Oficina 200Bis, experts en produccions gràfiques de projectes d’alta complexitat.

 

Per a la impressió del catàleg, s’ha utilitzat paper Munken Lynx Rough d’Unión Papelera. Els papers Munken són coneguts per ser de primera qualitat i per oferir un tacte i una aparença natural que transmeten autenticitat en els materials impresos. S’han utilitzat tintes LED UVI en la impressió, garantint una alta qualitat d’imatge. El catàleg ha estat enquadernat en rústega cosida, amb una cinta de punt i cantoners arrodonits, i la coberta presenta un acabat en relleu sec.

Especificacions

Format

17 x 24 cm

 

Paper

Coberta: Munken Lynx Rough 300 g d’Unión Papelera

Interior 176 pàgines: Munken Lynx Rough 100 g d’Unión Papelera

 

Impressió

4+4 Tintes LED UVI

 

Enquadernació

Rústega cosida, cinta de punt i cantoners arrodonits

 

Acabats

Relleu sec en la coberta

Category
Catàleg d'exposició
Tags
Cantoners arrodonits, Relleu sec, Rústica cosida, LED UV