Extintos - Mosquito Books – Agpograf Impressors
17900
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17900,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Extintos Mosquito Books
  • Extintos Mosquito Books guardas
  • Extintos Mosquito Books impresión
  • Extintos Mosquito Books libro
  • Extintos Mosquito Books ilustrado
  • Extintos Mosquito Books cuento infantil
  • Extintos Mosquito Books enquadernación tapa dura

Extintos

Mosquito Books

Extintos és un homenatge il·lustrat a les espècies animals extingides en els últims cent anys a causa de la Sisena Extinció, provocada per l’ésser humà. Sovint pensem en dinosaures i mamuts quan parlem d’extinció, però oblidem que és un problema a l’ordre del dia, cada setmana desapareixen espècies de la Terra. Aquest llibre no només ret homenatge als animals extingits, sinó que també inspira el lector a cuidar el planeta i preservar la biodiversitat.

 

Extintos és una de les publicacions de la selecta col·lecció de llibres divulgatius de Mosquito Books, reconeguda com la millor editorial infantil de l’any a Europa a l’edició d’enguany de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya. L’autor del llibre, Lucas Riera, s’especialitza en l’àmbit de la natura i la història i ens ofereix un relat que s’ajusta a tots els públics. Els seus textos van acompanyats de les captivadores il·lustracions a doble pàgina de Jack Tite.

 

Les reproduccions de les il·lustracions al paper són d’alta qualitat gràcies a la impressió amb trama estocàstica i l’ús de tintes LED UV. Per l’enquadernació de tapa dura cosida s’han emprat materials amb certificació FSC.

Especificacions

Format

35,5 x 28,5 cm

 

Paper

Coberta: Estucat semimat 135 g

Interior 40 pàgines: Offset blanc 160 g

 

Impressió

Trama estocàstica i tintes LED UV

 

Enquadernació

Tapa dura cosida amb materials certificats FSC

Category
Llibres
Tags
Tapa dura, LED UV