The Travel Collection - Essentialist – Agpograf Impressors
6909
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6909,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Essentialist

The Travel Collection

Essentialist ofereix experiències de viatge úniques i personalitzades per a un públic sofisticat. El seu valor distintiu neix de la seva defensa de la diferència entre visitar un lloc i conèixer-lo realment i, per aquest motiu, planifiquen i reserven itineraris excepcionals a mida dels seus clients.

 

The Travel Collection presenta una selecció de destinacions d’arreu del món on s’exploren històries úniques d’arquitectura, història, gastronomia i natura.

 

Aquesta publicació, enquadernada en tapa dura folrada amb tela, compta amb serigrafia blanca a la tela juntament amb un relleu sec amb la inserció d’un adhesiu al seu interior. L’interior de llibre s’ha imprès mitjançant tècniques tradicionals en quadricromia i una tinta Pantone.

 

Al seu interior s’hi guarda també una carta personalitzada, mentre que al seu exterior s’hi inclou l’etiqueta del membre d’Essentialist en qüestió.

 

Per reduir l’impacte mediambiental el llibre ve acompanyat d’un packaging personalitzat en cartró microcanal serigrafiat blanc, eliminant d’aquesta forma la necessitat d’un segon embalatge per al seu enviament.

Especificacions

Editor
Lauren Starr

Direcció d’Art i Disseny
Laureline Lavergne

Format
18,4 x 26 cm

Impressió
Impressió tradicional en CMYK + una tinta Pantone

Paper
Folre
Tela Assuan Gris de Guarro Casas

 

Interior
Arena Natural Bulk de 100 g. (Fedrigoni Papers)
Symbol Tatami Ivory de 135 g. (Fedrigoni Papers)

 

Guardes
Arena Natural Bulk de 140 g. (Fedrigoni Papers)

 

Adhesiu
Cartolina adhesiva estucada

Enquadernació
Tapa dura cosida folrada amb tela

Acabats
Folre amb serigrafia blanca
Relleu sec a la contracoberta amb inserció d’un adhesiu

Category
Llibres
Tags
Enquadernació tapa dura, Folre, Relleu sec, Serigrafia