Brandbook - DESS Dental Smart Solutions – Agpograf Impressors
6946
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6946,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Brandbook

DESS Dental Smart Solutions

Terrats Medical, empresa fabricant dels productes DESS Dental Smart Solution, compta amb un llarg recorregut en la fabricació de components de precisió i, actualment, estan especialitzats en els additaments protètics i les pròstesis.

 

El brandbook de DESS destaca per la seva singular coberta amb encuny, amb la dificultat afegida que comporta aquest acabat a causa de la necessitat de revertir l’enganxat de la guarda en el procés final.

 

Per a la impressió del manual corporatiu s’ha utilitzat la tècnica d’impressió digital mitjançant la tecnologia HP Indigo a l’interior, mentre que per a la coberta s’ha emprat la impressió òfset convencional. El llibre, enquadernat en tapa dura cosit en fil i amb llom recte, l’acompanya un acabat pel·liculat mat a la coberta.

Especificacions

Impressió
Interior imprès en digital mitjanant HP Indigo i coberta impresa en òfset convencional

Paper
Coberta
Paper estucat mat de 150 g.

 

Interior
Paper estucat mat de 170 g.

 

Guardes

Paper estucat mat de 170 g.

Enquadernació
Tapa dura cosida amb fil i llom recte

Acabats
Plastificat mat a la coberta
Encuny a la portada

Category
Catàlegs corporatius