Herencia: Unos años de pandemia, transformismo y disidencia ibérica - Isaac Flores – Agpograf Impressors
6963
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6963,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Herencia

Unos años de pandemia, transformismo y disidencia ibérica

Isaac Flores

Isaac Flores és un fotògraf i artista queer natural de Barcelona. Herencia: Unos años de pandemia, transformismo y disidencia ibérica és el nom del seu segon llibre fotogràfic, successor de “Barcelona se muere” el 2018.

 

El llibre pren com a eix central el folklore, principalment andalús, barrejat amb l’explosió drag, no binària, trans, travesti i dissident que ha viscut Espanya els darrers anys.

 

Un testimoni personal i artístic, que compta amb la participació de més de 50 artistes nascuts a diferents punts de la Península i fora d’aquesta, on es mostra una realitat subversiva del mateix fotògraf. Tot això sota l’ombra d’una pandèmia, ja que la major part de les fotografies han estat fetes entre el 2020 i el 2021.

 

Aquest fotollibre en enquadernació tapa dura s’ha imprès mitjançant la tecnologia LED UV utilitzant papers estucats semi-mat per a la coberta, l’interior i les guardes.

Especificacions

Fotografies
Isaac Flores

Direcció d’art i disseny gràfic
Hector Aspano

Impressió
Tecnologia LED UV

Paper
Coberta
Paper estucat semi-mat

 

Interior
Paper estucat semi-mat

 

Guardes

Paper estucat semi-mat

Enquadernació
Tapa dura cosida

Acabats
Plastificat mat a la coberta

Category
Fotografia
Tags
Enquadernació tapa dura, Impressió LED UV