Catàleg general - Capdell – Agpograf Impressors
6998
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6998,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Catàleg general

Capdell

Capdell va iniciar la seva història a finals dels 60 amb la voluntat de dos germans d’iniciar una fàbrica de mobles especialitzada en cadires.

 

Amb el pas dels anys l’empresa va anar creixent i, amb ella, la seva aposta pel disseny combinat amb una construcció duradora a partir de l’ús materials nobles.

 

El catàleg segueix la mateixa estètica creada per la marca i incorpora acabats d’alta qualitat, com és el cas de l’estampació negra a la coberta, el llom i la contracoberta.

 

Per reflectir la qualitat dels seus productes s’ha utilitzat la tecnologia d’impressió LED UV que aporta resultats amb més lluminositat, contrast i definició de les imatges alhora que redueix l’impacte mediambiental.

 

Amb l’objectiu de transmetre els valors de Capdell, el catàleg ha estat enquadernat en tapa dura folrada amb tela Imitlin Kraft de Fedrigoni Paper i per a les guardes s’ha fet servir el paper Woodstock Nero.

Especificacions

Direcció d’Art i Disseny Gràfic
Alberto Diago

Impressió
Tecnologia LED UV

Paper
Folre
Imitlin E/R05 Tela Kraft (Fedrigoni Paper)

 

Interior
Arena White Smooth de 120 g. (Fedrigoni Paper)

 

Guardes

Woodstock Nero de 170 g. (Fedrigoni Paper)

Enquadernació
Tapa dura cosida amb plafons de bigris de 2,5 mil·límetres

Acabats
Estampació negre brillant a la coberta, llom i contracoberta

Category
Catàlegs corporatius
Tags
Enquadernació tapa dura, Impressió LED UV, Estampació