The Colour Cookbook - Barry Callebaut – Agpograf Impressors
6897
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6897,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Barry Callebaut – Chocovic

The Colour Cookbook

The Colour Cookbook de Chocovic és un receptari creat per l’equip d’ambaixadors de Barry Callebaut on s’utilitzen els colors per presentar vuit propostes inspiradores per activar la creativitat dels restauradors a l’hora de desenvolupar noves postres pels seus restaurants.

 

Aquest llibre de receptes es presenta en un format original simulant l’estètica de les Pantoneres, amb els cantoners arrodonits i un cargol metàl·lic per subjectar les diferents fitxes. Per a aquest projecte s’ha emprat la tecnologia d’impressió digital HP Indigo, que ens permet aconseguir major nitidesa, contrast i una gran profunditat. Per a la coberta i la contracoberta s’ha fet ús de paper Kraft de 300 g. mentre que a l’interior el paper seleccionat ha estat l’Splendorger de Fedrigoni.

Especificacions

Impressió
HP Indigo

Paper
Coberta
Kraft de 300 g.

 

Interior
Splendorgel de 340 g. (Fedrigoni Papers)

Enquadernació
Cargol metàl·lic

Acabats
Cantoners arrodonits

Category
Catàlegs corporatius
Tags
Cantoners arrodonits, HP Indigo