Paisatges habitacionals: de la geografia a l'ecologia - Àrea Metropolitana de Barcelona i Arquitectes per l’Arquitectura – Agpograf Impressors
7057
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7057,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Àrea Metropolitana de Barcelona i Arquitectes per l’Arquitectura

Paisatges habitacionals: de la geografia a l’ecologia

Paisatges habitacionals: de la geografia a l’ecologia és un projecte editorial, elaborat conjuntament per Arquitectes per l’Arquitectura i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que desplega les idees produïdes pel col·lectiu d’arquitectes a través dels concursos de l’AMB durant els darrers anys.

 

La publicació reuneix documents gràfics, textos i fotografies que estimulen a reflexionar sobre l’habitatge social recent a Catalunya des de dues aproximacions al paisatge habitacional. D’una banda, el paisatge es documenta des d’una comprensió geogràfica de l’habitar, una descripció del projecte de l’habitatge col·lectiu i, en una segona aproximació s’entén el paisatge vist des d’una comprensió ecològica.

 

El llibre, dissenyat per Rafamateostudio i que ha estat publicat en tres idiomes, està compost per dos llibrets enquadernats en rústica cosida i relligats en tapa dura a la suïssa. Els llibrets així com el folre del llibre s’han imprès en òfset convencional i, la coberta, compta amb un pel·liculat mat a una cara.

Especificacions

Disseny gràfic
Rafamateostudio

Impressió
Òfset convencional

Papers
Folre
Estucat mat de 150 g. pel·liculat mat a una cara

 

Guardes
Sirio Color Blu de 140 g.

 

Coberta
Arena White Smooth de 250 g.

 

Interior dels llibrets
Arena White Rough de 120 g.

Enquadernació
Llibrets interiors enquadernats en rústica cosida i relligats en una tapa dura a la suïssa

Category
Editorial