Better Together: (33) Documents Of Contemporary Australian Architecture & Their Associated Short Stories - Uro Publications – Agpograf Impressors
7026
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7026,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Better Together: (33) Documents Of Contemporary Australian Architecture & Their Associated Short Stories

Uro Publications

La producció arquitectònica actual inclou una infinitat de documents que desafien les convencions tradicionals de la professió. El llibre Better Together: (33) Documents Of Contemporary Australian Architecture & Their Associated Short Stories examina 33 artefactes que envolten el disseny i la construcció d’edificis australians contemporanis.

 

La definició de documents arquitectònics que s’exposen en el llibre és àmplia i va més enllà dels dibuixos i plànols de treball per parlar també de contractes, correspondència, maquetes, fotografies i altres formats que tracten els processos únics de la producció arquitectònica moderna.

 

Presentat originalment com una exposició a la galeria MADA de la Universitat de Monash, aquesta secció transversal de l’obra d’arquitectes australians destaca el millor i més innovador en el camp.

 

El llibre, editat per Uro Publications, compta amb 5 models diferents de coberta amb fotografies insertades en passepartout i baix relleu, i s’ha imprès en LED UV sobre paper estucat brillant a la coberta i, a l’interior, sobre el paper Arena Natural Smooth de Fedrigoni.

Especificacions

Disseny
Mara Tonetti i Surya Prasetya de l’estudi SPGD

Autors
Guillermo Fernández-Abascal
Kate Finning
Urtzi Grau
Anna Tonkin

Impressió
Tecnologia LED UV

Paper
Coberta
Estucat brillant de 350 g.

 

Interior
Fedrigoni Arena White Smooth de 120 g. (Fedrigoni Paper)

 

Adhesiu
Estucat mate de 80 g.

 

Acabats
Baix gravat sec a la coberta

Category
Llibres
Tags
Relleu sec, Impressió LED UV