Poetry is growing in our garden - Apartamento Publishing – Agpograf Impressors
6288
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6288,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Poetry is growing in our garden: Anders Frederik Steen

Thoughts on wine-making and wine-drinking

Apartamento Publishing

Anders Frederik Steen és una persona de culte de l’enologia natural. Des dels seus inicis com a sommelier a Copenhangen, la seva ciutat natal, Anders ha omplert llibretes i quaderns d’apunts sobre el que significa el vi, el tast i el maridatge.

 

Aquest llibre guarda les anotacions extretes del procés d’elaboració del vi, el consum d’aquest, alhora que recull els dubtes sorgits durant aquest procés d’aprenentatge.

 

Publicat per Apartamento Publishing i amb pròleg del xef francès Pierre Jancou, el llibre ‘Poetry is growing in our garden’ s’ha publicat amb tres opcions diferents per a la coberta amb el paper Materica de Fedrigoni Papers en les seves variants Verdigris, Acqua i Terra Rossa i acabat amb serigrafia a dues tintes. Per a l’interior s’ha utilitzat el paper Arena Ivory Bulk imprès a una tinta.

Especificacions

Format
12,5 x 19,5 cm

Papers

Coberta
Tres opcions de colors diferents per a la coberta:
Materica Verdigirs de 250 g. (Fedrigoni Papers) amb serigrafia a dues tintes
Materica Acqua de 250 g. (Fedrigoni Papers) amb serigrafia a dues tintes
Materica Terra Rossa de 250 g. (Fedrigoni Papers) amb serigrafia a dues tintes

 

 

Interior
Arena Ivory Bulk de 80 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 1 + 1

Enquadernació
Rústica cosida

Category
Llibres, Editorial
Tags
Enquadernació rústica cosida