Oriol - Editorial Tenov – Agpograf Impressors
17398
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17398,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Libro Oriol Editorial Tenov
  • Relieve Seco Oriol Editorial Tenov
  • Guardas Oriol Editorial Tenov
  • Catalogo Oriol Editorial Tenov
  • Diseño Oriol Editorial Tenov
  • Impresión Oriol Editorial Tenov

Oriol

Editorial Tenov

L’Editorial Tenov ens porta una publicació que explora l’obra de Ramon Oriol i la seva visió avantguardista. Una reinterpretació innovadora d’una forma d’art tradicional a través del prisma en constant canvi de la cultura contemporània.

 

Ramon Oriol, és el darrer d’una nissaga de cinc generacions de joiers, i ha ampliat l’àmbit de la joieria tradicional cap al disseny. Durant més de cinquanta anys, ha creat una obra personal que es revisa per primera vegada en aquest llibre a través de 250 imatges i més de 350 dibuixos preparatoris que ens permeten endinsar-nos en el seu procés creatiu.

 

El disseny a càrrec de Carles Murillo recopila el meticulós material fotogràfic i els croquis de l’orfebre, un material delicat que exigeix la màxima fidelitat en la impressió, i Tenov trasllada el repte al taller d’Agpograf.

 

El catàleg pren vida amb els detalls cromàtics capturats amb la combinació de diferents tecnologies d’impressió: la tecnologia LED UV i l’offset digital amb la nostra HP Indigo. S’enquaderna en tapa dura folrada amb Geltex gris i amb un relleu sec. Amb la combinació de papers de primera qualitat com el Sirio Perla i el Symbol Matt Plus de Fedrigoni Papers, aconseguim ressaltar cada detall de l’obra d’Oriol.

Especificacions

Format

20 x 28 cm

 

Paper

Interior: Sirio Perla 80 g i Symbol Matt Plus 130 g de Fedrigoni Papers

Folre coberta: Geltex Gris Cálido 115 g

 

Impressió

320 pàgines a 4+4: Impressió LED UV

60 pàgines a 1+1 (negre): Impressió offset convencional

Cromo de la coberta: Impressió HP Indigo

 

Enquadernació

Tapa dura folrada amb Geltex gris

 

Acabats

Tapa amb relleu sec i cromo encolat

Category
Llibres, Catàleg d'exposició
Tags
Enquadernació tapa dura, Relleu sec, Guardes, Offset convencional, HP Indigo, LED UV