Magabook of the ADG Laus Awards - ADG FAD – Agpograf Impressors
6672
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6672,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Magabook of the ADG Laus Awards

ADG FAD

El Magabook d’ADG FAD recull anualment la producció creativa de més alt nivell.

 

Aquest any, l’estudi Naranjo-Etxeberria ha estat escollit per la confecció del disseny de la publicació dels premis ADG Laus 2021.

 

El llibre més disruptiu que s’ha fet fins al dia d’avui per recopilar els millors projectes de l’any prescindeix de fotografies i incorpora en el disseny la nova realitat de l’últim any, i que trenca amb l’estructura clàssica dels llibres, eliminant qualsevol mena de portada.

 

El projecte s’ha tractat com s’hi fos una línia del temps en què tots els dies són iguals i on les retícules representen les noves normes a les quals ens hem hagut d’adaptar.

 

Any rere any, des d’Agpograf col·laborem en la producció del llibre oferint la impressió sense cost per ajudar a visibilitzar la gran tasca dels professionals de les arts gràfiques.

 

El Magabook està format per dos llibres, el primer d’aquests s’ha imprès amb quatre tintes Pantone en paper reciclat Steinbis Select i s’ha enquadernat en fil vist amb una sobrecoberta en paper vegetal. El segon llibre, enquadernat en rústica cosida, s’ha imprès amb dos papers diferents a l’interior, el Munken Pure Rough i el Majestic White, mentre que per a la coberta s’ha utilitzat el paper Pop’Set Gris Perla.

Especificacions

Disseny
Naranjo Etxeberria

Impressió
Combinació de les tècniques d’impressió òfset convencional i òfset LED UV

Format
17 x 24 cm

Elements
Llibre de 56 pàgines
Revista de 176 pàgines

Enquadernació
El llibre s’ha enquadernat en fil vist amb sobrecoberta en paper transparent i la revista s’ha enquadernat en rústica cosida

Papers

Llibre
Interior
Paper reciclat Steinbeis Select de 115 g. (Steinbeis Papier) imprès a 4 + 4 amb quatre tintes Pantone

 

Sobrecoberta
Paper Vegetal Cromático Transparent Natural de 140 g. (Unión Papelera)

Revista
Coberta
Pop’Set Gris Perla de 240 g. (Arjowiggins Creative Papers) imprès a 1 + 1

 

Interior
Munken Pure Rough de 100 g. (Arctic Paper) imprès a 4 + 4
Majestic White 01 de 120 g. (Favini) imprès a 1 + 1

Category
Llibres, Editorial