50 anys - Constructora d'Aro – Agpograf Impressors
6579
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6579,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Constructora d’Aro, 50 anys

Constructora d’Aro

Constructora d’Aro compta amb una llarga trajectòria constructiva basada en la flexibilitat d’adaptació a les noves demandes constructives i la voluntat de millora contínua.

 

Des de 1971 l’empresa ofereix serveis integrals en el sector de la construcció, des de la planificació, organització, coordinació i control, fins al disseny arquitectònic, disseny interior, enginyeria; alhora que també localitza, selecciona i fa la valoració dels terrenys i edificis, construeix, investiga per innovar i executa les tasques de manteniment i reparacions.

 

Amb motiu del 50 aniversari, la constructora juntament amb l’Oficina 200bis, encarregada de la producció gràfica del projecte, ens han confiat la impressió del catàleg commemoratiu.

 

El catàleg està compost per un caixetí exterior creat a partir del paper Colorplan Factory Yellow amb estampació hologràfica. L’interior guarda dues carpetes amb serigrafia blanca sobre el paper Sirio Ultra Black que alberga dos desplegables Leporello, un de 5 cossos i l’altre de 6 cosos.

Especificacions

Producció gràfica
Oficina 200bis

Disseny
Estudi +3

Impressió
LED UV
Serigrafia

Elements
Dos desplegables “leporellos” de 5,4 i 6,2 metres respectivament
Un caixetí
Dues carpetes interiors

Papers
Caixetí exterior
Colorplan Factory Yellow de 370 g. (G . F Smith) amb estampació hologràfica

 

Carpeta interior
Sirio Ultra Black de 370 g. (Fedrigoni Paper) imprès en serigrafia blanca

 

Pàgines interiors
Arena White Smooth de 250 g. (Fedrigoni Paper)

Enquadernació
Desplegables Leporello

Acabats
Estampació hologràfica
Encuny i encolat de la funda i el contenidor
Desplegables Leporello

Category
Catàleg commemoratiu, Catàlegs corporatius