Las Orejas al Lobo - Alfonso Casas – Agpograf Impressors
15393
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15393,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Alfonso Casas

Las Orejas al Lobo

Alfonso Casas ens parla i reflexiona dels monstres amb els quals hem de conviure diàriament, en el seu còmic autoeditat. Saps quan venen, però mai saps quan marxen.

 

Aquesta novel·la gràfica continua la línia de MonstruosaMente, on l’artista saragossà donava vida a problemàtiques de la nostra societat actual com l’ansietat o la depressió, transformant-los en monstres amb identitat pròpia.

 

El còmic compta amb una enquadernació rústica i, per tal aconseguir un resultat òptim, hem utilitzat la tècnica d’impressió convencional sobre el paper Arena Extra White Smooth de Fedrigoni, atès que es tracta d’un còmic en blanc i negre on s’han de poder captar tots els detalls.

Especificacions tècniques

Autor
Alfonso Casas

Format
Format 17,5 x 22,9 cm.

 

Impressió
Impressió convencional a 1 + 1 amb tinta negre on s’ha treballant cada pàgina amb una cura especial degut a la complexitat del projecte, al tractar-se d’un còmic en blanc i negre

Paper
Coberta
Symbol Tatami White de 250 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 4 amb vernís

Interior
Arena Extra White Smooth de 140 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 1 + 1 amb tinta negra

Enquadernació
Rústica cosida amb solapes

Acabats
Vernís a la coberta

Category
Llibres