Art et Préhistorie - Muséum National d’Histoire Naturelle – Agpograf Impressors
15354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15354,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Art et Préhistorie

Muséum National d’Histoire Naturelle 

Art et Préhistorie” és una nova exposició del “Muséum National d’Histoire Naturelle” de París que convida a descobrir molts dels objectes esculpits, gravats o pintats pels nostres avantpassats d’homo sàpiens, durant l’època de la prehistòria. Aquets art primerenc és una mostra incipient de la capacitat i necessitat de comunicar que sempre hem tingut els humans des de temps ancestrals.

 

Hem tingut el plaer d’assessorar a l’equip d’edicions del MNHN durant tot el procés de producció d’aquest magnífic llibre, que acompanya una exposició excepcional. Des de la selecció acurada dels papers, acabats, tipus d’impressió i enquadernat, per part de la nostra oficina tècnica de Nexe Impressions, com en el retoc fotogràfic, fotomecànica i proves de colorimetria, de l’empresa del nostre grup, Les Caméléons de Paris, com de la impressió als obradors gràfics, del nostre soci industrial, Agpograf al Poblenou de Barcelona. Un treball en equip, rodó!

 

Art et préhistorie”, ens parla també com dèiem abans, de l’art en la prehistòria i com aquest va ser capaç de generar tantes emocions als nostres ancestres, com interrogants, encara avui per desxifrar, en l’àmbit científic actual.

Especificacions

Llibre en tapa dura i llom rodó
Paginació: 304 + guardes + cobertes

 

Impressió
Interior: 5+5 (cmyk+pantone)
Coberta: 2+0 pantones (tints Pantone)+ vernís acrílic

 

Format
Format tancat: 19 x 25 cm

 

Paper
Interior: Arena Smooth Natural 140 g. (Fedrigoni Papers)
Guardes: Curious Metallic (Arjowiggins Creative Papers)
Coberta: Wibalin Natural llis de 125 g. (Winter & Company) Acabats Estampació Luxor 308 KURZ a la coberta

 

Acabats
Estampació Luxor 308 KURZ a la coberta

 

Enquadernació
Tapa dura amb cartró de 2,5 mm, llom rodó i capçades.

Category
Catàleg d'exposició