50 Anys - Hospital Universitari de Bellvitge – Agpograf Impressors
15450
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15450,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Hospital Universitari de Bellvitge

50 Anys

 

L’Hospital Universitari de Bellvitge és un hospital públic i investigador que impulsa la innovació, essent el centre de referència de màxima complexitat per a tot l’eix sud de Catalunya.

 

Amb motiu del 50è aniversari, l’hospital junt amb l’estudi Ars Satèl·lit, encarregat del disseny gràfic del projecte, han confiat en nosaltres per a la impressió d’aquest llibre commemoratiu. Una publicació que revela els enormes canvis que tant l’hospital com el sistema sanitari i la societat han experimentat al llarg dels últims cinquanta anys.

 

Per a la impressió d’aquest volum s’ha emprat la tecnologia LED UVI juntament amb un acabat d’impressió a la tapa i el llom amb reserva UVI amb alt relleu. El llibre es completa amb una enquadernació en tapa dura.

Especificacions

Disseny
Ars Satèl·lit

Impressió
Tecnologia LED UVI

 

Elements
152 pàgines, cobertes i guardes

 

Paper
Estucat mat Gardapat Kiara de 135 g.

 

Enquadernació
Tapa dura

 

Acabats
Cobertes pel·liculades soft touch 1/c amb reserva UVI amb alt relleu en tapa i llom

Category
Catàleg commemoratiu
Tags
Enquadernació tapa dura, Relleu sec, LED UV