Reynaldo Hahn – BnF Éditions – Agpograf Impressors
16522
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16522,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Reynaldo Hahn

BnF Éditions

La història rere la col·lecció de Reynaldo Hahn conservada a la Bibliothèque Nationale de France és una de les més rocambolesques de la institució.

 

Després de la mort del compositor, els documents de la col·lecció cauen a les mans de Guy Ferrant, qui decideix llegar-los a la BnF amb una condició especial: que romanguessin sellats fins que l’obra de Hahn fos de domini públic. Així doncs, el 1954 la col·lecció es trasllada a la biblioteca-museu de l’Òpera, on van restar sense sortir a la llum fins l’1 de gener de 2018.

 

Sagesse: Monodies tirées du recueil de Verlaine; és un dels deu cicles d’obres inèdites que van ser desvelats quan la col·lecció es va fer pública. Consta de quatre peces per a mezzosoprano o baríton i piano, i són part de l’àmplia sèrie de cançons sobre la saviesa.

 

L’element fonamental quan es treballen peces d’aquest caire és la obtenció de la màxima fidelitat. Cal emprar les eines i tecnologia dels nostres professionals per a respectar tots els detalls del que va abocar Hahn als manuscrits: cada traç de la ploma del compositor i cada gota que va embrutar el paper mentre escrivia.

 

La coberta del quadern impresa amb dos tintes PANTONE té un aspecte net i pur, com les partitures que es van mantenir intactes al llarg d’una seixantena d’anys. En consonància, s’enquaderna amb un fil nuat, un recurs molt senzill i autèntic.

Especificacions

Format

265 x 350 mm

 

Impressió

Cobertes: 2+2, dues tintes PANTONE

Interior: 72 pàgines a 4+4 tintes

 

Paper

Cobertes: Arctic Volume White 130 g d’Arctic Paper

Interior: Arctic Volume White 300 g d’Arctic Paper

 

Enquadernació

Lligat amb fil de cotó blanc amb un nus

Category
Llibres
Tags
Tintes Pantone