Le Citadin, Jacques Réda - Fata Morgana Éditions – Agpograf Impressors
16697
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16697,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Le Citadin, Jacques Réda

Fata Morgana Éditions

Le Citadin és un petit butlletí periòdic, clandestí i originalment fet a mà, que va aparèixer a París entre el 1997 i el 2010. En aquestes publicacions contagiades de ficció i amb un subtil toc d’humor, Jacques Réda recull testimonis de la vida parisenca i detalls quotidians.

 

L’edició a mans de Fata Morgana Éditions posa a l’abast de tothom l’exercici únic, íntim i minuciós de l’escriptor: Poemes, relats, articles i cròniques locals, entre d’altres, omplen les pàgines del llibre. I és amb la col·laboració d’Agpograf i Nexe en la impressió, que l’obra cobra aquesta forma vivaç i plena de color.

 

El llibre ressalta visualment gràcies a un ús del color abundant i ben característic. La coberta va impresa amb tres tintes Pantone i tinta negra; i les pàgines interiors s’han imprès sobre paper IQ Color de set colors diferents. Aquest recurs és encara més representatiu gràcies a que s’ha optat per una enquadernació rústega cosida amb fil vist, que deixa al descobert els cantoners decorats amb els set colors.

Especificacions

Format

11 x 15 cm

 

Paper

Coberta plastificada i contracolada: Sirio Color 290 g (Fedrigoni Paper) + 80 g

Interior (588 pàgines): IQ Color 80 g en 7 colors diferents

 

Impressió

Coberta: 4+0 (3 Pantones + Negre)

Interior: 520 pàgines a 1+1, 64 pàgines a 2+2, i encart de 4 pàgines a 4+4

 

Enquadernació

Rústega cosida amb fil vist

Category
Llibres, Editorial
Tags
Encart, Tintes Pantone, Enquadernació fil vist