Fira del Llibre de Frankfurt 2022 - TwoPoints.Net – Agpograf Impressors
15576
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15576,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Creativitat Desbordant – Fira del Llibre de Frankfurt 2022

TwoPoints.Net

La Fira del Llibre de Frankfurt representa la trobada internacional més important del sector del llibre. L’esdeveniment reuneix els principals actors de la indústria editorial, procurant un espai on es construeixen relacions i on es tanquen negociacions de drets publicitaris i clàusules de llicència.

 

Per l’edició 2022, Espanya ha sigut l’escollida com a país Convidat d’Honor, sota el lema “Creativitat desbordant”. A banda del reconeixement, aquest esdeveniment  representa una oportunitat de projecció cultural i de la literatura espanyola al món.

 

L’estudi TwoPoints.Net, fundat per Lupi Asensio i Martin Lorenz, s’han encarregat de traduir aquesta declaració de principis en una identitat visual. El resultat és una imatge dinàmica i flexible que s’adapta al temps i als diferents medis. El disseny està representat per una «S» oberta on la creativitat desborda per tot arreu gràcies a la barreja de tres gestualitats plàstiques diferents.

 

L’equip d’Agpograf hem tingut l’ocasió de participar en la producció gràfica d’aquest llibre tant icònic i altres materials complementaris: llibretes, mapes i programes. Per assolir un producte òptim s’ha optat per una combinació de diferents tècniques d’impressió: LED UV i Òfset convencional; i per la utilització d’uns acabats i enquadernació especials.

Especificacions

Disseny
Lupi Asensio i Martin Lorenz (TwoPoints.Net)

 

Elements
Llibre “Creativitat Desbordant”

Llibretes

Mapes

Programes

Altres elements de marxandatge, a càrrec de Bermudiana: bosses, llapissos, pins, landyards i ampolles impreses

 

Impressió
Cobertes: LED UV
Tripa: Òfset convencional en CMYK + 2 tintes: Pantone 806 i Black 7

 

Papers
Cobertes: Majestic Metallic Milk de 290 g. (Unión Papelera)
Interior: Coral Book Natural 1.2 de 90 g. (Torraspapel)

 

Enquadernació
Rústega cosida amb fil vist de 2 colors

(Llibretes enquadernades en grapa)

 

Acabats
Cantells pintats amb dos colors fosforescents

Category
Llibres, Papereria, Editorial
Tags
Tintes Pantone, Rústica cosida, Enquadernació fil vist, Offset convencional, LED UV