Apartamento Magazine Issue #30 - Apartamento Publishing – Agpograf Impressors
16023
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16023,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Apartamento Publishing

Apartamento Magazine Issue #30

Coincidint amb el 15è aniversari d’Apartamento Magazine es publica el número 30 de la seva revista bianual sobre interiors i la vida quotidiana.

 

Sota el lema “Apartamento, an everyday life interiors magazine”, la revista busca definir el disseny d’interiors com una forma d’expressió personal. Les publicacions es focalitzen en mostrar la vida quotidiana de persones creatives a casa seva, així com en analitzar i interpretar el disseny d’interiors com a mitjà per expressar la personalitat i l’estil de vida de cada individu.

 

Per tal de realçar el caràcter avantguardista i exclusiu de la revista, s’han fet servir tècniques d’acabat especials en la impressió. S’ha inclòs un encart a l’interior i s’ha fet servir una impressió a 5 tintes, afegint-hi un Pantone fluorescent. A l’exterior, el llom s’ha acabat amb un stamping d’or.

 

Hem treballat de la mà de Nexe Impressions per assolir els estàndards de qualitat que exigeixen els projectes d’Apartamento Publishing, una editorial que sempre ens planteja reptes d’impressió atractius.

Especificacions

Format

17 x 24 cm

 

Impressió

Cobertes: a 4/4 tintes amb vernís acrílic de seda en ambdues cares

Interior 360 pàgines: a 4/4 tintes

Interior 24 pàgines: a 5/5 tintes (Quatricomia + Pantone fluorescent)

Encart 8 pàgines: a 4/4 tintes

 

Paper

Cobertes: Creator Linen 200 g

Interior 360 pàgines: Oikos Offset 90 g

Interior 24 pàgines: Estucat brillo 135 g

Encart 8 pàgines: Oikos Offset 100 g

 

Enquadernació

Rústega cosida

 

Acabats

Estampació or al llom

Encart de 8 pàgines

Category
Revistes
Tags
Encart, Enquadernació rústica cosida, Tintes Pantone, Estampació