Nosaltres ecoeditem. Socis col·laboradors de l’Institut d’Ecoedició – Agpograf Impressors
17299
post-template-default,single,single-post,postid-17299,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Nosaltres ecoeditem. Socis col·laboradors de l’Institut d’Ecoedició

Institut Ecoedició socis col·laboradors

La sostenibilitat és un valor que sempre ha marcat el rumb d’Agpograf. Al llarg dels anys hem anat cuidant i adaptant la nostra producció per obtenir certificacions en l’àmbit medioambiental i social, crucials quan s’aspira a una producció responsable.

Ara, fem un pas més en el camí cap a la impressió sostenible: ens sumem com a socis col·laboradors de l’Institut d’Ecoedició i a l’ecoedició.

La institució té per missió promoure la publicació sostenible basada en calcular, minimitzar i comunicar l’impacte ambiental dels llibres i revistes. Gràcies a l’ecoedició, obrim les portes a una manera renovada i conscient de produir i compartir coneixement.

Els 3 punts clau de l’ecoedició

Producció Local i Economia Social i Solidària

Optimitzar el procés de distribució en la seva totalitat, gràcies a una producció local i de Km 0, i a la col·laboració amb empreses proveïdores i clientes que formin part de l’Economia Social i Solidària.

Elecció del Paper

El 49,4% de l’impacte ambiental d’un llibre esdevé en la fabricació del paper. Per això, cal garantir l’origen social i ambiental del paper, i utilitzar papers amb certificacions FSC.

Motxilla Ecològica

El software BookDAPer.cat és una eina de càlcul que ens permet prendre les millors decisions en el disseny i la tria de paper, tintes, format, etcètera, per a reduir l’impacte ambiental de cada llibre.

A Agpograf som el teu impressor de confiança i ens comprometem amb una producció sostenible i ambientalment responsable. Compta amb nosaltres i afegeix-thi: et guiarem en tot el procés de l’ecoedició perquè puguis treure’n el màxim profit en les teves publicacions.