Manresa. Una geografia espiritual. Premi ADG Laus 2023 Or – Agpograf Impressors
16487
post-template-default,single,single-post,postid-16487,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Manresa. Una geografia espiritual. Premi ADG Laus 2023 Or

Els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen cada any els projectes més destacats en l’àmbit del disseny i les arts gràfiques, posant al punt de mira la importància cultural i econòmica d’aquest ofici en la societat.

A Agpograf donem valor a les arts gràfiques i el disseny, i a la transcendència que tenen al nostre entorn. És per això que, edició rere edició, recolzem aquesta iniciativa participant en la impressió del Magabook, el llibre que presenta els projectes premiats de l’any.

El Magabook d’ADG LAUS és un projecte editorial captivador. A nivell d’impremta, és un bon exemple per il·lustrar el lligam que hi ha d’haver entre el disseny i la impressió per a què un llibre sigui un èxit.

Aquesta edició 2023 ens sentim especialment afortunats, ja que també hem participat d’un projecte premiat amb l’Or en la categoria de llibre complet: Manresa. Una geografia espiritual; disseny a càrrec de Bendita Gloria.

Publicat per l’Editorial Tenov, aquest llibre ofereix una interpretació de l’obra de l’artista alemany Joseph Beuys, reconegut per les seves performances i dedicat principalment a l’escultura. Beuys defensava apassionadament el potencial curatiu de l’art i el poder de la creativitat humana.

Influenciat per l’accident aeri que va patir durant la Segona Guerra Mundial, l’artista va abandonar el món militar per abraçar l’àmbit espiritual de l’art. D’aquí neix MANRESA, una de les seves performances mítiques, realitzada a la galeria Schmela de Düsseldorf.

El llibre captura l’essència de la seva performance recuperant material inèdit i planteja una interpretació de la seva obra a partir dels textos, imatges, guions i dibuixos que va utilitzar en la preparació.

Característiques tècniques

Disseny
Bendita Gloria

Format
16,5 x 24,8 cm

Impressió
Coberta impresa a una tinta PANTONE
Interior: LED UV a 4+4

Papers

Coberta: Sirio Color Gialloro (Fedrigoni Papers)
Interior: Offset reciclat de 100 g. i Munken Print Cream 1.5 de 90 g. (Arctic Paper)

Enquadernació
Otabind