HEIDELBERG, un viatge conjunt de més de 50 anys – Agpograf Impressors
16814
post-template-default,single,single-post,postid-16814,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

HEIDELBERG, un viatge conjunt de més de 50 anys

Un viatge conjunt de més de 50 anys amb HEIDELBERG, un col·laborador en qui els nostres experts han dipositat la seva confiança durant pràcticament tota la història d’Agpograf.

Cada màquina que s’incorpora a la nostra producció es tradueix en un salt significatiu en termes de qualitat i productivitat. La tecnologia punta de HEIDELBERG és la peça clau per mantenir el nostre compromís amb garantir la màxima fidelitat amb l’original en cada projecte que passa per les nostres mans.

En l’actualitat, disposem de dues Speedmaster XL 106, una d’elles equipada amb impressió LED UV, i l’impacte positiu en l’eficiència de la nostra producció és innegable: una alta productivitat amb més precisió i estabilitat.

En una era competitiva i en constant evolució com és el món actual, la indústria gràfica només pot prosperar si es recolza en la innovació tecnològica i ambiciona l’alta qualitat. Per això és de gran importància teixir aliances fiables amb els millors proveïdors.