Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2024 – Agpograf Impressors
17645
post-template-default,single,single-post,postid-17645,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2024

La Fira del Llibre Infantil de Bolonya és un esdeveniment de referència internacional en el sector del llibre infantil i juvenil. Amb més de 50 anys d’història, la Fira de Bolonya és un punt de trobada per a editors, autors i professionals de tot el món, i és la projecció internacional més important del sector del llibre infantil.

Aquest abril ha tingut lloc la 61a edició de la fira, una edició carregada de motius de celebració. En l’edició 2024 tres editorials amb seu a Barcelona han rebut reconeixements destacats, consolidant la ciutat com a referència en el sector editorial.

Entre elles, Akiara Books, dirigida per Inês Castel-Branco, ha rebut una menció especial en la categoria de ficció per la seva obra “Gràcies, Mare Terra!”, un desplegable il·lustrat de més de tres metres que captura la bellesa i l’agraïment a la natura d’una manera única i especial. Compren un poemari de la tradició indígena en una edició exquisidament il·lustrada per Vanina Starkoff, en la que Agpograf ha tingut el gust de col·laborar amb la producció.

D’altra banda, Mosquito Books, una petita editorial amb seu a Gràcia, ha estat guardonada com la millor editorial infantil de l’any a Europa. Lluís Cassany i la seva filla Mia han rebut aquest reconeixement pel seu compromís amb la publicació de llibres il·lustrats de no-ficció, mostrant un talent excepcional i una dedicació encomiable.

Des d’Agpograf els donem l’enhorabona i agraïm poder ésser tant a prop d’editorials d’excel·lència com Akiara Books i Mosquito Books, amb qui hem compartit projectes i il·lusions. Aquests merescuts reconeixements ens reafirmen en la nostra missió per concentrar els esforços en la producció d’obres impreses de gran qualitat.