Premis gaudeamusPROJECTA – Agpograf Impressors
4531
post-template-default,single,single-post,postid-4531,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Premis gaudeamusPROJECTA

Premis-gaudeamusPROJECTA

El passat 28 d’octubre es van fer públics els guanyadors i guanyadores de la tercera edició dels Premis gaudeamusPROJECTA organitzat pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Enguany, la jornada es va realitzar mitjançant els canals online amb la retransmissió en directe des del Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, a causa de l’excepcionalitat provocada per la pandèmia.

Les jornades i esdeveniments que valoren l’esforç i l’excel·lència en el sector de les arts gràfiques són una eina imprescindible per visibilitzar el potencial i la qualitat, alhora que permet donar el reconeixement merescut a la tasca dels centres acadèmics i dels seus alumnes. És per aquest motiu que, des de fa dos anys, col·laborem amb el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya com a partners dels Premis gaudeamusPROJECTA. Aques any també hem tingut el plaer de ser els encarregats de la producció del material gràfic.

    • Premi “gaudeamus Humana 2019”: Ramón Lechado Moreno, amb FADE, dirigit des de l’Esdap Catalunya (Pau Gargallo).
    • Premi “gaudeamus Innova 2019”: Ignasi Ayats Soler, amb Adlego, dirigit des d’Eina Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.
    • Premi “gaudeamus Natura 2019”: declarat desert.
    • Premi “gaudeamus Tecnia 2019”: Lucas Suárez, amb Programming Posters, dirigit des de Bau, Centre Universitari de Disseny, Barcelona.
    • Premi gaudeamusPROJECTA 2019: Marta Villar Vidal, amb Paladares Delicados, dirigit des de la Universitat de Barcelona.

Des d’Agpograf Impressors volem felicitar a tots els participants per la qualitat dels projectes d’aquesta convocatòria.

Visualitza la Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA

Visualitza la Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA