Vertigo Sea - Fundació Antoni Tàpies – Agpograf Impressors
5533
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5533,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vertigo Sea – John Akomfrah

Fundació Antoni Tàpies

Les pel·lícules de John Akomfrah es caracteritzen per l’ús de les metàfores i les metonímies per plantejar els problemes derivats de l’acció humana.

La publicació Vertigo Sea, de la qual hem tingut el plaer d’imprimir, centra la seva atenció en dues de les obres d’Akomfrah exposades a la Fundació Antoni Tàpies que comparteixen l’aigua com a element central per tractar problemàtiques com les conquestes colonials, el comerç transatlàntic d’esclaus o els fluxos migratoris contemporanis.

Un repte de producció per la dificultat de confrontació d’equivalència de PANTONE i CMYK sobre els diferents suports utilitzats.

Impressió
LED UV

Enquaderació
Rústica cosida amb fil

Acabats
Coberta amb solapes
Encuny

Papers

Coberta:

Arena Natural Rough de 300 grs. (Fedrigoni Papers)

 

Interior:

Arena Natural Rough de 100 grs. (Fedrigoni Papers)

El paper Arena Natural Rough és ideal per a textos, imatges, embalatges i il·lustracions. A més, es tracta d’un suport que funciona amb qualsevol procés d’impressió, postimpressió i enquadernació.

Category
Catàleg d'exposició