Resilients - Gremi de Restauració de Barcelona – Agpograf Impressors
5553
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5553,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Resilients

Retrats del sector de la restauració en temps de pandèmia

Gremi de Restauració de Barcelona

“Resilients – Retrats del sector de la restauració en temps de pandèmia” és una publicació del Gremi de Restauració de Barcelona, que va néixer de la mirada curiosa de la fotògrafa Caterina Barjau que, entre maig i juliol de 2020, va retratar la complexa represa de l’activitat dels bars i restaurants de la ciutat de Barcelona.

Les fotografies de Caterina Barjau mostren un dels pocs moments d’optimisme que va viure el sector durant la primera desescalada de pandèmia.

Les imatges s’acompanyen dels comentaris, recollits per Patricia Castán, que narren les escenes viscudes pels més de vuitanta protagonistes del llibre. Unes històries que coincideixen a constatar el desemparament, les dificultats econòmiques i un sentiment de desolació.

Concepte editorial i direcció de la publicació
Roger Pallarols i Vicent Llorca

Fotografia
Caterina Barjau

Textos
Patricia Castán

Direcció d’art i disseny de la publicació
Extra Estudio

Impressió
LED UV

Enquaderació
Otabind amb guardes encolades a la coberta

Acabats
Serigrafia blanca a la funda
Pel·liculat anti ratllada coberta
Llibre inserit en funda

Papers

Coberta

Symbol Freelife Satin de 400 grs. (Fedrigoni Papers)

 

Interior

Symbol Freelife Satin de 200 grs. (Fedrigoni Papers)

Papers amb cel·lulosa pura ECF ecològica, certificada FSC, amb un alt contingut de material reciclat seleccionat.

 

Funda

Materica Clay de 250 grs. (Fedrigoni Papers)

Els papers Materica Clay fabricats amb un 40% de fibres de pasta quimiotermomecànica, un 20% de fibres reciclades, un 15% de fibres de cotó i un 25% de fibres ECF ecològiques pures, certificades FSC. Les fibres de cotó creen rugositat a la superfície i les fibres de cel·lulosa pura aporten volum i força.

Category
Editorial