The Intimate - Mauer Analog Photography Magazine – Agpograf Impressors
5755
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5755,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

The Intimate – issue 4

Mauer Analog Photography Magazine

Mauer Magazine és una publicació que fomenta i comparteix el treball de fotògrafs analògics de tot el món amb l’objectiu de rebel·lar-se en contra d’una societat que busca la immediatesa. La revista aposta pel paper com a suport principal perquè les imatges no quedin en l’oblit.

 

Cada edició se centra en un tòpic des del qual explorar la representació d’aquest des de diferents punts de vista.

 

El número 4 del magazine, “The Intimate”, reflecteix uns sentiments que es van veure potenciats durant l’inesperat any de pandèmia. Soledat, por, tancament, amor propi, solidaritat són algunes de les emocions que transmeten les fotografies dels sis fotògrafs emergents que protagonitzen aquesta publicació.

Directora i cap de redacció
Mer Carballo

Productora executiva
Marina Horowicz

Disseny gràfic
Iara Kremer i Rafa Ponieman

Format
17×24 cm.

Enquaderació
Rústica cosida

Acabats d’impressió
Pel·liculat anti ratllada
Alt relleu sec a la coberta a una cara

Papers

Coberta

Munken Pure de 300 g. (Arctic Paper) imprès a 4 + 2

 

El paper Munken Pure es caracteritza pel seu to crema que transmet a les imatges característiques distintives i, gràcies a la seva superfície suau, aporta un tacte exclusiu i molt natural.

 

Interior

Munken Pure de 120 g. (Arctic Paper) imprès a 4 + 4

Category
Revistes