Joseph Beuys. Manresa. Una geografia espiritual - Editorial Tenov – Agpograf Impressors
6305
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6305,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Joseph Beuys. Manresa. Una geografia espiritual

Editorial Tenov

Joseph Beuys fou un artista alemany dedicat principalment a l’escultura i reconegut per les seves performances. Beuys va ser un defensor del potencial curatiu de l’art i del poder de la creativitat humana.

 

Les seves vivències van tenir important influència en el seu art i, les seves accions transformadores, que amplien la pràctica artística cap a àmbits espirituals i polítics, van suposar un punt d’inflexió radical en l’art del segle XX.

 

MANRESA és una de les performances mítiques de l’artista, realitzada a la galeria Schmela de Düsseldorf, influenciat per l’accident aeri que va patir durant la Segona Guerra Mundial amb el qual va abandonar el món militar per l’espiritual de l’art.

 

Aquest llibre, publicat per l’Editorial Tenov, recupera material inèdit de la seva performance i proposa una interpretació de l’obra a partir dels textos, imatges, guions i dibuixos utilitzat en la seva preparació.

Especificacions

Disseny
Bendita Gloria

Format
16,5 x 24,8 cm

Impressió
LED UV

Papers

Coberta
Sirio Color Gialloro (Fedrigoni Papers) imprès a una tinta Pantone

 

Interior
Offset reciclat de 100 g. imprès a 4 + 4
Munken Print Cream 1.5 de 90 g. (Arctic Paper) imprès a 4 + 4

Enquadernació
Otabind

Category
Llibres, Editorial
Tags
Impressió LED UV, Tintes Pantone, Otabind