Creativitat desbordant. Fira del Llibre de Frankfurt 2022 - TwoPoints.Net – Agpograf Impressors
6552
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6552,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Creativitat desbordant. Fira del Llibre de Frankfurt 2022

TwoPoints.Net

La ciutat alemanya Frankfurt am Main acull cada mes d’octubre la fira de llibres més gran del món. Durant cinc dies el sector editorial i literari internacional aprofita per presentar novetats i alhora negociar contractes, llicències o drets de publicació.

 

Aquest any 2022 Espanya serà el País Convidat d’Honor de la Fira del Llibre sota el lema “Creativitat desbordant”. Una oportunitat per presentar la literatura espanyola al món i ampliar-ne el coneixement a l’estranger.

 

L’estudi TwoPoints.Net, format per Lupi Asensio i Martin Lorenz, han estat els encarregats de plasmar aquesta declaració de principis a una identitat visual. El resultat és una imatge dinàmica i flexible que s’adapta al temps i als diferents medis. El disseny està representat per una «S» oberta on la creativitat desborda per tot arreu gràcies a la barreja de tres gestualitats plàstiques diferents.

 

Hem tingut l’oportunitat de participar en la producció gràfica de diferents materials per a la fira com: les llibretes enquadernades en grapa, els punts de llibre, les carpetes amb butxaca o els flyers. Per això hem combinat diferents tècniques d’impressió (LED UV, òfset tradicional i sublimació) en funció de la necessitat de cada element.

Especificacions

Disseny
Lupi Asensio i Martin Lorenz (TwoPoints.Net)

Impressió
LED UV
Òfset tradicional
Sublimació
De manera especial hem canviat el magenta del CMYK per una tinta fosforescent

Elements
Carpeta amb butxaca i llom
Dos models de llibretes
Deu models de punts de llibre
Altres elements de marxandatge com: llapis, ventalls, tote bags, tasses, samarretes i obridors magnètics

Papers
Majestic Metallic Milk de 290 g. (Unión Papelera)
Coral Book Natural 1.2 de 90 g. (Torraspapel)

Enquadernació
Llibretes enquadernades en grapa

Acabats
Carpetes encunyades i engomades

Tags
Òfset tradicional, Enquadernació en grapa, LED UV