ADG Magabook Laus 2022 - "El llibre de les criatures fantàstiques" – Agpograf Impressors
15040
post-template-default,single,single-post,postid-15040,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ADG Magabook Laus 2022 – “El llibre de les criatures fantàstiques”

Un any més hem col·laborat amb la impressió del llibre dels premis ADG Laus. Un títol que fa un reconeixement al sector de les arts gràfiques, i en concret a la feina que fan els dissenyadors/es gràfiques que sempre ajuden a interpel·lar al receptor i provocar un moment de reflexió en admirar les seves obres.

La publicació, que recull els 335 projectes primats pel jurat, també inclou entrevistes i diversos continguts com el Laus d’honor que ha rebut Pati Núñez per tal de donar reconeixement als dissenyadors/es i empreses la seva trajectòria professional.

El Magabook ADG Laus 2022, ha estat dissenyat per Guirardo Estudi de Disseny. Un estudi familiar que s’ha anat obrint pas fins a rebre aquest encàrrec. El procés de conceptualització va ser la part més feixuga per l’estudi, ja que no volien fer un llibre on assenyalessin els premiats, sinó que volien dotar el llibre d’ànima i volien descobrir les parts de la qual estan compostos aquests artistes.

El llibre combina les tècniques d’impressió òfset convencional i òfset LED UV, per tal de dotar-lo d’uns bons acabats i ha estat enquadernat en tapa dura, per aconseguir crear una peça clàssica en el bon sentit, i amb una lectura còmoda.

Per saber més d’aquest projecte us deixem una entrevista realitzada per l’ADG FAD a Guirardo Estudi de Disseny.