Scorched Earth - Pennsylvania State University – Agpograf Impressors
5431
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5431,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Scorched Earth

Pennsylvania State University

Amb motiu de la ‘Oslo Architecture Triennale, 2019’, es va publicar aquest estudi, que se centra en l’expansió i posterior davallada d’una zona minera dels Estats Units d’Amèrica, anomenada ‘Centralia’.

El mineral en concret que s’hi extreia era l’antracita (una forma molt energètica del carbó ‘normal’). L’estudi, que inclou material topogràfic, text i fotografies de l’època, detalla com l’extracció minera va ser el motiu principal del creixement i alhora, posterior declivi, d’aquesta zona del país.

Característiques

Llibre fresat a la japonesa.

Impressió HP Indigo.

Format
22,8 x 31,0 cm

Enquaderació
Fresat a la japonesa amb solapes

Papers

Coberta:

Materica Clay de 360 grs. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 0 i tinta blanca

La gamma de papers Materica de Fedrigoni es caracteritzen per la seva inspiració en la naturalesa (el mar, el cel, els minerals i les plantes). Un paper seductor que estimula el sentit del tacte gràcies a la seva textura.

Fabricat amb cotó, fibres reciclades i fibres de cel·lulosa pura. Un paper natural i respectuós amb el medi ambient que compta amb el certificat FSC.

 

Interior:

Munken Lynx de 100 grs. (Arctic Paper) imprès a 4 + 4

El Munken Lynx és un paper no estucat de tonalitat blanca i amb una superfície suau que permet imatges pures i autèntiques amb un tacte natural que aporta exclusivitat.

Category
Revistes
Tags
HP Indigo, Fresat a la japonesa