Outdoor 2024 - Gandía Blasco – Agpograf Impressors
18176
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18176,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Catálogo Outdoor 2024 Gandia Blasco
  • Catálogo Editorial Gandia Blasco
  • Troquel Catálogo Gandia Blasco
  • Product catalog Gandia Blasco
  • Fedrigoni Paper catálogo Gandia Blasco
  • Impresión catálogo Gandia Blasco
  • Diseño catálogo Gandia Blasco
  • Catálogo impreso Gandia Blasco

Outdoor 2024

Gandía Blasco

La visió de Gandía Blasco ha redefinit el mobiliari exterior amb col·leccions que fusionen estètica arquitectònica i funcionalitat, consolidant l’empresa a l’avantguarda del sector. Els seus dissenys, elaborats amb perfileria d’alumini i polietilè, reflecteixen l’estil de vida mediterrani.

 

El nou Catàleg Outdoor 2024 reuneix les col·leccions més recents de GANDIABLASCO, DIABLA i GAN. Aquest projecte explora com transformar espais arquitectònics singulars amb noves propostes estètiques que mantenen un alt rendiment en exteriors, aportant solucions innovadores i de gran impacte visual.

 

El projecte compta amb la gestió de l’Oficina 200Bis i l’estudi P. A. R. s’ha encarregat de desenvolupar el concepte editorial i el disseny gràfic del catàleg. S’ha treballat amb papers d’alta qualitat de Fedrigoni Paper: Materica Terra Rossa per a la coberta i Pergráphica Natural Smooth per a l’interior. La impressió s’ha realitzat amb tecnologia LED UV i s’opta per una enquadernació rústega cosida amb solapes grans. Els acabats inclouen UV selectiu i una finestra encunyada a la coberta.

Especificacions

Format

22,2 x 30 cm

 

Paper

Coberta: Materica Terra Rossa 250 g de Fedrigoni Paper

Interior 160 pàgines: Pergráphica Natural Smooth 120 g de Fedrigoni Paper

 

Impressió

LED UV

 

Enquadernació

Rústega cosida amb solapes grans

 

Acabats

UV selectiu a la coberta

Finestra encunyada a la coberta

Category
Catàlegs corporatius
Tags
Solapes, Encuny, Vernís UV brillant, Rústica cosida, LED UV
Ens traslladem!
A partir de l'1 de setembre ja ens podeu visitar a la nostra nova ubicació: