Design Editions - Santa & Cole – Agpograf Impressors
18093
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18093,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
  • Design Editions Santa & Cole
  • Ediciones de diseño Santa & Cole
  • Catálogo Santa & Cole
  • Edición Santa & Cole
  • Fotografía Santa & Cole
  • Lamp catalog Santa & Cole
  • Libro Santa & Cole

Design Editions

Santa & Cole

Santa & Cole és una empresa de Barcelona dedicada a la creació i edició de productes de disseny de l’àmbit de la il·luminació, el mobiliari interior i el mobiliari urbà, així com elements vegetals i llibres monogràfics. Des de la seva fundació l’any 1985, la firma ha col·laborat amb nombrosos dissenyadors de prestigi, editant creacions que s’han convertit en autèntiques icones del disseny català.

 

“La il·luminació ha de ser càlida i acollidora: una llum amiga, perquè la bona llum et fa millor. Es tracta que les persones estiguin guapes amb la llum” -Nina Masó, 2023.

 

Design Editions és un catàleg dedicat a Nina Masó, cofundadora i editora de la firma. La publicació compta amb la direcció creativa de Clara Quintana Studio i Numa Merino. L’Oficina 200Bis s’encarrega de la gestió del projecte, imprès en darrer terme al taller gràfic d’Agpograf.

 

La impressió del llibre combina la tecnologia òfset convencional amb la LED UV per aconseguir diferents acabats en la reproducció de les fotografies. La coberta va impresa sobre cartolina Woodstock Giallo de Fedrigoni Paper, mentre que a l’interior s’alterna el Magno Gloss d’Unión Papelera amb l’Arena White Smooth de Fedrigoni Paper. La coberta inclou solapes i s’enquaderna en rústega cosida.

Especificacions

Format

19 x 26 cm

 

Paper

Coberta: Cartolina Woodstock Giallo 285 g de Fedrigoni Paper

Interior 20 pàgines: Magno Gloss 150 g d’Unión Papelera

Interior 308 pàgines: Arena White Smooth 100 g de Fedrigoni Paper

Interior 56 pàgines: Magno Gloss 100 g d’Unión Papelera

 

Impressió

Coberta: Òfset convencional a 1+1 en negre

Interior 20 pàgines: Offset convencional a 1+1 en negre

Interior 364 pàgines: LED UV a 4+4

 

Enquadernació

Rústega cosida amb solapes

Category
Catàlegs corporatius
Tags
Solapes, Enquadernació rústica cosida, Offset convencional, LED UV
Ens traslladem!
A partir de l'1 de setembre ja ens podeu visitar a la nostra nova ubicació: